Festivalul internațional de muzică contemporană MERIDIAN


Vă invităm cu drag la cea de-a 15-a ediție a festivalului MERIDIAN, unul din cele mai importante festivaluri de muzică nouă din țară!

Începând cu ediția din acest an, Festivalul Meridian își extinde granițele în toată țara, cu diferite evenimente precum concerte și conferințe.

Cluj-Napoca va găzdui în data de 6 noiembrie, ora 18:00 în sala 11 a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” round table-ul intitulat „Grădina vorbelor”, unde discuțiile vor fi îndreptate spre programul concertului „Puzzle gardens” din data 7 noiembrie. 

Cel de-al doilea eveniment găzduit de Studioul de concerte al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, în data de 7 noiembrie 2019, ora 19:00 este concertul intitulat „Puzzle Gardens”, avându-i ca protagoniști pe membrii ansamblului AdHoc, conduși artistic de către prof. univ. dr. Adrian Pop. Lucrările incluse în program aparțin compozitorilor autohtoni precum Dan Variu, Aurelian Băcan, Șerban Marcu și Matei Pop și creatorilor Ignacio Ferrando și Jànos Vajda (compozitori selecționați în cadrul proiectului ISCM Collaborative Series).

Intrarea este liberă la ambele evenimente!

29 Octombrie 2019 - 19:00

sonic1


6-nov_MERIDIAN-2019_Cluj-Napoca


7-nov_MERIDIAN-2019_Cluj-Napoca