Alumni


Anii studenţiei rămân în amintire ca una din cele mai frumoase perioade din viaţă. Momentul încheierii studiilor e un prilej de bucurie şi de tristeţe în acelaşi timp; despărţirea de colegi, de profesori, de atmosfera cursurilor, a seminariilor, a examenelor. Dar există o cale de a nu întrerupe legătura cu instituţia în care v-aţi format ca profesionişti. Intrând în Cercul absolvenţilor – alumni – aveţi posibilitatea să rămâneţi conectaţi la efervescenţa vieţii academice, să păstraţi legătura cu colegii, să stabiliţi noi relaţii, să sprijiniţi şi să contribuiţi la succesul viitoarelor proiecte ale instituţiei pe care aţi absolvit-o. 
 
 
Statutul de alumni vă oferă posibilitatea: 
 
- de a păstra legătura cu foştii colegi
 
- de a primi informaţii despre cele mai noi proiecte şi evenimente desfăşurate în AMGD
 
- de a deveni parteneri în proiectele şi evenimentele derulate în AMGD
 
- de a avea acces gratuit la fondul Bibliotecii AMGD
 
- de a avea acces gratuit la fondul Studioului acustic al AMGD
 
- de a beneficia în regim de gratuitate de anumite servicii – înregistrări speciale pentru înscrieri la concursuri sau pentru obţinerea unor burse, copierea unor înregistrări din fondul Studioului acustic al AMGD (la cerere, în măsura disponibilității acestor servicii)
 
- de a avea o adresă gratuită de e-mail pe domeniul amgd.ro
 
 

Pentru toate acestea, nu trebuie decât să completaţi fişa de înscriere și să o trimiteți la următoarea adresă: alumni@amgd.ro